Blogging

Mă reapuc de scris pe blog în 2018

Îi promit de câteva luni că-i fac un update blogului și am tot amânat până acum. Așa am decis să scriu și eu din nou pe blog, imediat după ce blogul ei a fost refăcut și actualizat pentru 2018.

Mă tot țin să-mi deschid blogul ăsta de nu știu când și în cele din urmă se întâmplă. Îmi era dor să mai scriu un articol din când în când, iar în prezent sunt câțiva ani de când n-am mai scris.

Pe blogul ăsta nu știu cât de des o să scriu sau despre ce o să scriu, important este că va rămâne online 24/7. Și așa domeniul ăsta este plătit ”pe viață” și de-un vps ieftin facem rost.

Mai jos las atașat un print al blogului https://www.marina-adriana.ro/ așa cum arăta el în data de 10 ianuarie 2018. Tema folostiă se numește Afario și o folosim amândoi sub diferite culori.

Cam asta este, mai sunt mici chestii de modificat pe la bloguri și vom vedea ce se întâmplă în viitor! Un 2k18 plin de realizări și sănătate!

2 Comentarii

  1. Felicitari! desi e a nu stiu cata oara.

    Ca fapt divers vreau sa fac si eu o schimbare de look pe blog, poate chiar si de abordare scriitoriceasca. Sper sa se intample cat mai curand.

    Cat despre “domeniu pe viata” asa am crezut si eu cand l-am achizitionat 2011 dar se pare ca in iulie trebuie sa fac o prelungire…ca deh sistemul te vrea la plata. Pe partea celalta multi se bucura de multe domenii poate misto care stateau blocate fara a fi folosite.

    1. Mulțumesc! Ca de fiecare dată apari printre primii.

      Chiar ai nevoie de o schimbare la blog, îl chinui la brainhost de atâta vreme și nu vrea deloc. Eu unul mă bucur de schimbare pentru că, în primul rând nu am pierdut nimic cumpărând pe viață, l-am luat cam la preț anual doar că pe mai mulți ani și în al doilea rând, aștept și eu să înceapă eliberarea de domenii blocate.

Lasă un comentariu