Online

DigitalOcean devin din ce în ce mai buni în 2018

În urmă cu câteva ore cei de la DigitalOcean au avut un update masiv, în care practic dublează gratuit anumite specificații ale serverelor.

VESTEA BUNĂ: Pentru numai 5 dolari pe lună îți poți cumpăra un VPS care până mai ieri costa 10 dolari. La fel cum și un VPS care costa 20 dolari acum costă 10 dolari. Au fost adăugate și pachete noi și s-au dublat, după cum ziceam mai sus, specificațiile serverelor.

Folosesc serviciile DigitalOcean de vreo 4-5 luni și mă declar un client mulțumit 100%. Tocmai de aceea în toată perioada asta am tot cumpărat de la ei și s-au strâns în total 10 pachete.

digitalocean droplets 2018

VESTEA MAI PUȚIN BUNĂ: După cum bine se vede în printul de mai sus observăm două lucruri. Primul ar fi că 2 dintre pachete sunt diferite (10 dolari/lună). Al doilea este că pachetele vechi au rămas la același preț și aceleași configurații.

Ce sfat le dau celor ce sunt în situația mea?
  • Ne comandăm același VPS pentru că ni se oferă configurații x2.
  • Ne comandăm la jumătate de preț același VPS.

În ambele cazuri trebuie să migrăm conținutul vechiului VPS către noul VPS. Iar cei care sunt mulțumiți de ceea ce le oferă în prezent DigitalOcean, pot sta liniștiți, fără să-și bată capul.

Situația mea este de așa natură încât o să fiu nevoit să-mi aplic ambele sfaturi. Și asta o să fac pentru că după cum ziceam, sunt un client mulțumit de ceea ce DigitalOcean oferă.

Lasă un comentariu